bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 16 d'octubre de 2023

Demà dimarts, 17 d'octubre, jornada de dejuni i pregària per la pau i la reconciliació

El Bisbat de Girona se suma a la jornada de dejuni i pregària per la pau i la reconciliació que ha convocat per a demà dimarts, 17 d’octubre, el cardenal Pierbattista Pizzaballa, patriarca llatí de Jerusalem. Sota el títol "Ja que Déu no és un Déu de desordre, sinó de pau" (1Co 14,33), el cardenal ha adreçat una carta a totes les parròquies i comunitats religioses, en nom dels bisbes de Terra Santa, convidant a la jornada.

"El dolor i la consternació pel que està passant són grans", expressa, i afegeix que "no volem quedar-nos impotents”: "No podem permetre que la mort sigui l'única paraula que s'escolti". "Sentim la necessitat de pregar", manifesta llavors el patriarca, qui assegura que "només així podrem treure la força i la serenitat per viure aquest temps”.

Per la seva part, en l’Àngelus d’ahir diumenge, el papa Francesc va convidar a tothom a unir-se a la convocatòria: "Respongueu a la força diabòlica de l’odi, del terrorisme i de la guerra amb la força suau i santa de la pregària”.

Foto: Vatican Media

 

Carta del patriarca llatí de Jerusalem:

Cerca
Historial
imatge fons bottom