bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 20 d'octubre de 2023

Aquest diumenge, 22 d'octubre, jornada del Domund

L’Església celebra, aquest proper diumenge, 22 d’octubre, la jornada del Domund, el dia internacional en el qual es prega especialment per la causa missionera i s'organitza una col·lecta per col·laborar-hi econòmicament. Així mateix, es recorda la implicació de tots els cristians en la missió de l'Església. El lema d'enguany és “Cors ardents. Peus en camí”. Actualment, el Bisbat de Girona compta amb 35 missioners i missioneres.

L'ajuda del Domund és el suport anual que permet que l'Església pugui presentar la Bona Notícia a tot el món i estar amb els qui més sofreixen en els 1.119 territoris de missió. Durant l'any 2022, a la nostra Diòcesi es van recaptar 82.918 euros en les tres col·lectes missioneres: 80.198 euros en el Domund, 1.623 euros en la d’Infància Missionera i 1.097 euros en la de Sant Pere Apòstol.

L’import recollit es centralitza a la seu estatal de les Obres Missionals Pontifícies, des d’on s’ajuda a les accions que es porten a terme arreu del món. Els diocesans, poden saber en tot moment com s’han distribuït les seves aportacions, tant que als territoris de missió, l’import destinat a cada territori de  missió, per països i continents.

Més informació a www.domund.es

Cerca
Historial
imatge fons bottom