bisbat de girona
imatge fons top PROVAAAAA

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Dilluns 10 de juny de 2024

Celebració amb motiu dels 50 anys de la Fraternitat Santa Clara de Vilobí d'Onyar

El divendres 7 de juny es complien 50 anys de l'arribada de les germanes clarisses a Vilobí d'Onyar i des de la Fraternitat Santa Clara van voler-ho celebrar compartint aquesta efemèride amb totes aquelles persones que formen part del seu dia a dia. Així, el dissabte 8 de juny va tenir lloc un programa d'actes per commemorar la festa, que va començar amb una missa presidida pel bisbe de Girona, fra Octavi Vilà, acompanyat, entre d'altres, pels rectors de les poblacions veïnes. 

«Donem gràcies a Déu per aquests darrers 50 anys, que se sumen als 563 que vau viure el vostre carisma a la ciutat de Girona i els 91 que ho féreu al veïnat de Salt», va manifestar el bisbe durant l'homilia, i va afegir: «Tres llocs, tres etapes de la vostra història, tres etapes de la història de l’Església de Girona de la qual en formeu part indestriable i, en cadacuna d’elles, generacions i generacions de germanes vostres visqueren la fraternitat de la vida en comunitat».

El programa va continuar amb un concert a càrrec del cantautor Jaume Saurina, d'un espectacle de màgia i un dinar de germanor.

Cerca
Historial
imatge fons bottom PROVAAAAA