bisbat de girona
imatge fons top

Santuaris i cases d'espiritualitat

Santuari de la Mare de Déu del Mont

Santuari de la Mare de Déu del Mont
Santuari de la Mare de Déu del Mont
Mare de Déu del Mont
Mare de Déu del Mont

17733 Albanyà
Rector custodi: Tel. 649 38 03 56  Mn. Jordi Font, Rector
Hostatgeria: Tel. 972 19 30 74
Des del Santuari es contempla una panoràmica circular incomparable del nord-est de Catalunya, que abasta terres de deu comarques: Garrotxa, Ripollès, Vallespir, Alt Empordà, Baix Empordà, Pla de l’Estany, Gironès, Selva, Osona i Berguedà.

Serveis

Acollida Restaurant. Capacitat per a cent persones. Preu aproximat d’un àpat: 19 euros. Obert des de 7 de març Allotjament.
L’hostatgeria disposa de sala d’estar-cafeteria, restaurant, habitacions i biblioteca. El Santuari està preparat per realitzar-hi jornades de treball, trobades, conferències, concerts Disposa de 5 habitacions dobles (algunes amb supletori) i 1 habitació triple.
Altres equipaments: Biblioteca Sala d’estar d’ús polivalent per a reunions, conferències, festes familiars... Botiga de records
Altres esdeveniments: L’església pot acollir concerts, recitals A l’abril, trobada d’amics del Mont. Nit de Sant Joan, arribada de la Flama del Canigó. Activitats culturals com recitals de poesia, durant l’any.

Horaris

Missa el primer i tercer diumenge a la 1 del migdia Juliol, agost i setembre Missa cada diumenge a 1 del migdia. El Mont, porta oberta a la Misericòrdia

imatge fons bottom