bisbat de girona
imatge fons top

Notícies

Oficina de Comunicació del Bisbat de Girona

Divendres 09 de juny de 2023

Aquest diumenge, 11 de juny, solemnitat de Corpus i Dia de la Caritat

L'Església celebra, aquest proper diumenge, 11 de juny, la solemnitat del Cos i la Sang de Crist, el Corpus Christi. A la Diòcesi de Girona, un dels centres neuràlgics serà, com cada any, la Catedral. La celebració començarà a les 19 h amb la solemne missa major. Tot seguit, s'iniciarà la processó del Santíssim des de la porta principal de la Catedral, que baixarà fins a la basílica de Sant Feliu. Cap a dos quarts de 9 del vespre, pregària d’adoració, que acabarà amb la benedicció i la reserva.

Com és tradicional, els membres de les confraries gironines elaboraran les catifes de flors, que es podran veure en el recorregut entre els dos temples i a l'interior. El dissabte a la tarda i el diumenge al matí es confeccionaran aquestes catifes, un total de nou. Tothom qui ho desitgi, podrà col·laborar-hi.

D'altra banda, diumenge també tindrà lloc el Dia de la Caritat. És per aquest motiu que Càritas Diocesana promou una campanya que porta per lema “Tu hi tens molt a veure”, amb la qual l’entitat demana que la societat ampliï la seva mirada i fa una crida a despertar la solidaritat, la implicació i el compromís amb un estil de vida que transformi la societat. Més informació de la campanya.

Cerca
Historial
imatge fons bottom